Instrumentfixatie

Bescherm uw instrumentarium tijdens reiniging en transport en bereik optimale reiniging door minimale aanraking. Lees op deze pagina wat Medex Instrumenten Service te bieden heeft op het gebied van fixatie.

Neem direct contact op

Instrumentfixatie

Wij bieden fixatie ter bescherming van uw instrumentarium in drie verschillende materialen: 

  • Siliconen
  • Rvs 
  • Kunststof

Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo heeft siliconen fixatie een speciale waterafstotende, ronde vorm, is er bij rvs-fixatie de mogelijkheid tot lasermarkeren (ten behoeve van bijvoorbeeld maataanduiding) en is er bij kunststof fixatie sprake van minimale aanraking en snelle droging.


Fixatie van Medex


Minimale aanraking
Alle fixaties zijn zo ontworpen dat het materiaal-instrumentcontact minimaal is voor optimale reiniging.

Gladde bodem
Nooit meer geperforeerd non-woven, door uniek hoogwaardig bevestigingsmateriaal van het fixatiesysteem. Hierdoor behoudt de mand een gladde bodem. 


Markering
Ook fixaties kunnen worden voorzien van een markering, denk hierbij aan artikelnummers en type aanduiding, maar ook aan barcodes, datamatrixen, logo's of teksten.


Rekjes voor boren, frezen en/of schroeven

Custommade rekjes voor het fixeren en organiseren van boren, frezen en/of schroeven, in zowel kunststof als rvs of een combinatie van beiden.

ID-plaatjes
Medex kan voorzien in diverse typen ID-plaatjes, inclusief of exclusief markering. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.


Manden
Nieuw of gerefurbished, Medex heeft een ruim assortiment aan ISO- en DIN-manden. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Plateau
Voor het optimaal benutten van alle ruimte, biedt Medex tevens de mogelijkheid tot custommade plateaus in de manden ten behoeve van fixatie.

Ga voor het brede dienstenpakket van Medex Instrumenten Service