Goed, beter, best

Bij Medex Instrumenten Service bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit op het gebied van medisch instrumentarium. Lees hieronder hoe we de kwaliteit van onze producten en diensten garanderen.

Downloads

Op deze pagina heeft u ook toegang tot alle relevante documenten van Medex Instrumenten Service in Almere. Door inzage te geven in deze documenten willen wij u ervan verzekeren dat u kiest voor kwaliteit en vakmanschap. Heeft u een vraag over een van de documenten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Medex Instrumenten Service & Europese normen

Medex Instrumenten Service werkt conform Europese normen, volgens kwaliteitssysteem ISO 13.485. We produceren artikelen onder eigen CE-registratie. Hier zijn wij erg trots op. Door middel van gedegen
kwaliteitscontroles, vakbekwaam personeel en door altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de medische praktijk garandeert Medex altijd de hoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze kwaliteitsgaranties neemt u direct contact met ons op. Ons betrokken personeel staat u graag te woord.

Neem contact op voor meer informatie.